Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος του προγράμματος Business Factory της Cardlink

Στόχος, η ανάδειξη νέων επιχειρηματικών ιδεών, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. O 2ος κύκλος αναμένεται να ανοίξει το 2023.

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος του προγράμματος Business Factory της Cardlink

Η Cardlink, μέλος της Worldline, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή αγορά πληρωμών και υπηρεσιών διαχείρισης συναλλαγών, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του Business Factory, του προγράμματος που υλοποιεί η εταιρεία για την ανάδειξη νέων επιχειρηματικών ιδεών, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει το Retail Innovation Hub, με στρατηγικό συνεργάτη το Found.ation, ένα οικοσύστημα καινοτομίας προσηλωμένο στη διαρκή αναζήτηση και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής, το οποίο φέρνει σε επαφή retail experts, startups και εταιρείες τεχνολογίας για να διαμορφώσουν μαζί το μέλλον του Retail στην ψηφιακή εποχή.

Στο πλαίσιο του Retail Innovation Hub, το Business Factory κάλεσε experts, startups και παρόχους τεχνολογικών λύσεων να στείλουν την ιδέα τους και να συμμετάσχουν στον 1ο κύκλο του προγράμματος, έτσι ώστε να αναπτυχθούν, σε συνεργασία με την Cardlink, νέα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας που θα βελτιώσουν την εμπειρία πελάτη, δίνοντας λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του λιανεμπορίου.

Από τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι οχτώ προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση. Μετά από προσεκτική μελέτη των ιδεών που κατατέθηκαν και συνεντεύξεις με την κάθε ομάδα, τέσσερις εταιρείες πέρασαν στην τελική φάση του πρώτου κύκλου: η Throo, η Finclude, η Shiplemon και η Simpler. Οι καινοτόμες ιδέες τους μελετώνται σε βάθος σε συνεργασία με την Cardlink, ώστε να προκύψουν από κοινού προϊόντα που θα δώσουν αξία στους πελάτες της εταιρείας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξέλιξη του κλάδου του Retail στο σύνολό του.

Η Cardlink ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στον 1ο κύκλο, ενώ καλεί και όσες άλλες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή καθώς το Retail Innovation Hub παραμένει ανοιχτό να δεχθεί νέες ιδέες όλο το χρόνο. O 2ος κύκλος του Business Factory αναμένεται να ανοίξει το 2023.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v