Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΟΝ Χημικά: Πού οφείλονται οι αλλαγές διευθυντικών στελεχών

Γιατί αποχωρεί ο διευθυντής επιχειρησιακών λειτουργιών και γιατί η εισηγμένη προχώρησε σε πρόσληψη νέου οικονομικού διευθυντή. Πάνω από τα 190 εκατ. οι περυσινές πωλήσεις.

ΕΛΤΟΝ Χημικά: Πού οφείλονται οι αλλαγές διευθυντικών στελεχών

Σε κινήσεις αναδιοργάνωσης προκειμένου η εταιρεία να βελτιώσει την αποδοτικότητά της αποδίδονται οι πρόσφατες αποχωρήσεις δύο υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛΤΟΝ Χημικά.

Κύκλοι προσκείμενοι στην εισηγμένη υποστηρίζουν ότι η αποχώρηση του οικονομικού διευθυντή Αντωνίου Γιάσσαρη είναι αποτέλεσμα σχετικής απόφασης προκειμένου τόσο η μητρική εταιρεία όσο και ο όμιλος να έχουν έναν οικονομικό διευθυντή και όχι δύο, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος. Έτσι, με δεδομένη την αποχώρηση του Α. Γιάσσαρη και τη συνταξιοδότηση του δεύτερου οικονομικού διευθυντή (Σ. Βασιλείου), αποφασίστηκε η πρόσληψη για τη συγκεκριμένη ενιαία θέση της Άννας Μουρατίδου.

Σχετικά με την αποχώρηση του Δημήτρη Γιωτόπουλου (διευθυντή επιχειρησιακών λειτουργιών και γαμπρού του προέδρου Νέστορα Παπαθανασίου), οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν πως η απόφαση ήταν αποτέλεσμα κατάργησης της συγκεκριμένης θέσης και μεταφοράς των συγκεκριμένων καθηκόντων τόσο στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, όσο και σε τρίτους με τη μορφή του outsourcing.

Η ΕΛΤΟΝ Χημικά συνέχισε να επιτυγχάνει υψηλές οικονομικές επιδόσεις και κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2022, με αποτέλεσμα ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών να ξεπεράσει τα 190 εκατ. ευρώ (151,5 εκατ. το 2021) και η κερδοφορία του έτους να εκτιμάται ότι θα υπερβεί το +50% σε σύγκριση με το 2021.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v