Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ως κορυφαίο περιβάλλον εργασίας πιστοποιήθηκε η ΖeniΘ

Η εταιρεία αξιολογήθηκε από τον φορέα «Great Place to Work® Hellas». Τι λένε οι εργαζόμενοι.

Ως κορυφαίο περιβάλλον εργασίας πιστοποιήθηκε η ΖeniΘ

Η ΖeniΘ έλαβε πιστοποίηση «Great Place to Work» για το 2022, μετά από αξιολόγηση που πραγματοποίησε ο φορέας «Great Place to Work® Hellas».

Η πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση για το καλό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας καθώς προκύπτει, από εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την καθημερινή, εργασιακή τους εμπειρία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΖeniΘ δίνει έμφαση στη  δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και στην ικανοποίηση και τη διαρκή εξέλιξη των 225 ανθρώπων που ανήκουν στο δυναμικό της. Ως αποτέλεσμα, το 88% των εργαζομένων της ΖeniΘ δηλώνουν ότι «αισθάνονται πως συνεισφέρουν ουσιαστικά στην εταιρεία», σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το «Great Place to Work».

Η ΖeniΘ διαμορφώνει μία εταιρική κουλτούρα στη βάση των αρχών της διαφάνειας, της ισότητας, της αξιοκρατίας και της συμπερίληψης. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των ανθρώπων της, παρέχοντας εκπαίδευση σε νέες δεξιότητες, ενθαρρύνοντας την αναζήτηση ιδεών και καινοτόμων προσεγγίσεων στην εργασιακή καθημερινότητα και διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ εργασιακού και προσωπικού χρόνου. Την ίδια στιγμή ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να υιοθετούν πρακτικές που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το 2023 η ομάδα της ΖeniΘ θα μεγαλώσει, καθώς στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της κατά 20%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v