Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορυφαίος Εργοδότης αναδείχθηκε η Groupama Ασφαλιστική

Στόχος μας, είναι να παρέχουμε στους υπαλλήλους μας ένα εργασιακό περιβάλλον αξιοκρατίας, ίσων ευκαιριών και ανάπτυξης, δήλωσε η Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια HR της εταιρείας.

Κορυφαίος Εργοδότης αναδείχθηκε η Groupama Ασφαλιστική

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η Groupama Ασφαλιστική, καθώς πιστοποιήθηκε ως Top Employer 2023, περνώντας με επιτυχία μια σειρά από διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονταν από το Top Employers Institute.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Ινστιτούτο «Top Employers» δραστηριοποιείται παγκοσμίως και πάνω από 30 χρόνια αποτελεί την παγκόσμια αρχή πιστοποίησης για τους οργανισμούς που ανταποκρίνονται σε υψηλά διεθνή στάνταρντς και διαθέτουν βέλτιστες πρακτικές σε συστήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η πιστοποίηση του Top Employers Institute προκύπτει από αξιολόγηση των πολιτικών, διαδικασιών, συστημάτων και των λειτουργιών-πρακτικών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για το έτος 2023 έχουν πιστοποιηθεί από το Top Employers Institute 2.052 εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η κα Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια HR της Groupama Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση της εταιρείας:

“H πιστοποίηση της εταιρείας μας ως Top Employer 2023 έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς, δεδομένου των απαιτητικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στον εργασιακό χώρο. Παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας και εφαρμόζοντας πάντα βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, εξελισσόμαστε συνεχώς, ακολουθώντας τις νέες τάσεις. Για εμάς στην Groupama Ασφαλιστική, το ανθρώπινο δυναμικό είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας και αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο να παραμένουμε “Σίγουρα δίπλα” στους ανθρώπους μας, παρέχοντάς τους ένα εργασιακό περιβάλλον αξιοκρατίας, ίσων ευκαιριών και ανάπτυξης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v