Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρία νέα δρομολόγια προς Τελ Αβίβ προσθέτει η Aegean

Eνισχύει τη δραστηριότητά της στην αγορά του Ισραήλ. Ποιες ελληνικές πόλεις θα συνδέονται απευθείας με τη χώρα, τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Τρία νέα δρομολόγια προς Τελ Αβίβ προσθέτει η Aegean

Με την προσθήκη 3 νέων απευθείας τακτικών δρομολογίων από τα Ιωάννινα, τα Χανιά και την Καλαμάτα προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ και αύξηση των πτήσεών της από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Aegean διευρύνει το δίκτυο των προορισμών της και ενισχύει τη δραστηριότητά της στην αγορά του Ισραήλ. Τα 3 νέα δρομολόγια θα προστεθούν στο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο τη φετινή χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα και θα εμφανιστούν στα συστήματα κρατήσεων τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Αegean διασυνδέει το Ισραήλ με τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ κατά τη θερινή περίοδο, θα πραγματοποιεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις από και προς συνολικά 9 δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο, Λάρνακα, Ιωάννινα, Χανιά, Καλαμάτα).

Παράλληλα, η Αegean προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική κίνηση από τη συγκεκριμένη αγορά προς την Ελλάδα, αυξάνει τις προσφερόμενες θέσεις κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα δρομολόγια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v