Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασφάλιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τη Eurolife FFH

Με τα προγράμματα Safe Drive Standard και Safe Drive Plus

Ασφάλιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τη Eurolife FFH

Λαμβάνοντας υπόψη της τις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά και επιθυμώντας να απευθυνθεί σε περισσότερους οδηγούς, η Eurolife FFH προσθέτει στα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου Safe Drive Standard και Safe Drive Plus τη δυνατότητα ασφάλισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η εταιρεία είχε ήδη εισέλθει στην ασφάλιση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων Tesla και τώρα επεκτείνει τις ασφαλιστικές προτάσεις της στο σύνολο των κατόχων ηλεκτρικών οχημάτων.

Με τα ασφαλιστικά προγράμματα Safe Drive Standard και Safe Drive Plus, οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων απολαμβάνουν ανταγωνιστικό τιμολόγιο και όλες τις καλύψεις που προσφέρουν τα εν λόγω προϊόντα. Επιπροσθέτως, έχουν στη διάθεσή τους και καλύψεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, η κάλυψη οδικής βοήθειας βλάβης, μεταξύ άλλων, παρέχει υποστήριξη σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος λόγω χαμηλής στάθμης της μπαταρίας του.

Τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου της Eurolife FFH προσφέρουν συνολικά φροντίδα ατυχήματος με άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, τη δυνατότητα επιλογής 3μηνης, 6μηνης ή 12μηνης ασφάλισης, καθώς και έκπτωση στα ασφάλιστρα ανανέωσης, για κάθε 12μηνη περίοδο που ολοκληρώνεται χωρίς ζημιά.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα EurolifePartners, όπου οι συνεργάτες της Eurolife FFH μπορούν εύκολα και γρήγορα να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση ασφάλισης για λογαριασμό των πελατών τους, καθώς και να τιμολογήσουν και να εκδώσουν συμβόλαια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v