Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την εφαρμογή SAP Business One στη Revoil

Σκοπός του έργου ήταν η εφαρμογή και κάλυψη του συνόλου των εμπορικών δραστηριοτήτων της Revoil, καθώς και η ομαλή της μετάβαση σε ένα σύγχρονο λογισμικό διεθνούς εμβέλειας.

Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την εφαρμογή SAP Business One στη Revoil

Η TEKA Systems Α.Ε., Gold Partner (χρυσός συνεργάτης) της SAP, με παρουσία και έργα σε όλον τον κόσμο, ολοκλήρωσε ένα νέο έργο σχεδιασμού – υλοποίησης και υποστήριξης SAP Business One για την εταιρία πετρελαιοειδών Revoil Α.Ε.Ε.Π, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σκοπός του έργου ήταν η εφαρμογή και κάλυψη του συνόλου των εμπορικών δραστηριοτήτων της Revoil, καθώς και η ομαλή της μετάβαση σε ένα σύγχρονο λογισμικό διεθνούς εμβέλειας. Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πάντα εντός του χρονικού πλαισίου και περιλαμβάνει την υλοποίηση, ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των επιμέρους στοιχείων: πλήρη Οικονομική Διαχείριση, Ελεγκτική, Πωλήσεις και Διανομή, Διαχείριση Αποθηκών και Υλικών καθώς και εφαρμογές όπως διαχείριση καρτών επιβράβευσης κ.λ.π.

Η αναλυτική διαχείριση και παρακολούθηση εκτελωνισμών, η διαχείριση βυτίων και οδηγών, η παρακολούθηση αποθεμάτων και ο αυτόματος υπολογισμός ποσοτήτων στην τιμολόγηση, τομείς όπου το SAP Business One κάνει τη διαφορά, είναι εφαρμογές που υλοποιήθηκαν στο έργο.

Το έργο παραδόθηκε και βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, για το σύνολο της δραστηριότητας της Revoil στην Ελλάδα. Ήδη δε έχει επιδείξει θετικά αποτελέσματα στη χρήση. Επιπρόσθετα η TEKA Systems συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης στη λειτουργία του συστήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v