Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurolife FFH: Απόδοση 1,60% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2022

Σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου καταγράφει η ασφαλιστική.

Eurolife FFH: Απόδοση 1,60% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2022

Με απόδοση που άγγιξε το 1,60% έκλεισε για το 2022 το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ομαδικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, έχοντας σημαντική εμπειρία και γνώσεις στη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων, αποδεικνύει ότι βρίσκεται και με αυτόν τον τρόπο πάντα στο πλευρό των ασφαλισμένων της, προσφέροντας σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου.

Η Eurolife FFH κατάφερε να υποστηρίξει τους ασφαλισμένους της και να σημειώσει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα σε μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλαπλές προκλήσεις και στην οποία πρωταγωνίστησαν η κλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης, η ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού, τα μηδενικά επιτόκια καταθέσεων και η αυξημένη μεταβλητότητα στις αποδόσεις ομολόγων και μετοχών.

Ο Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων και Affinities στη Eurolife FFH, ανέφερε ότι «στη Eurolife FFH δίνουμε μεγάλη αξία στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι ασφαλισμένοι μας. Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειριζόμαστε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο των ομαδικών προγραμμάτων, με στόχο να δημιουργούμε πραγματικό όφελος για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται τις αποταμιεύσεις τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v