Τριπλή διάκριση για τη Lidl Ελλάς στα φετινά Bakery Awards

Τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η εταιρεία. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

Τριπλή διάκριση για τη Lidl Ελλάς στα φετινά Bakery Awards

Με 3 Gold βραβεία ξεχώρισε για ακόμα μια χρονιά η Lidl Ελλάς στα φετινά Bakery Awards, θεσμός που επιβραβεύει την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και τη βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Φούρνος εντός σούπερ μάρκετ - πολυκαταστήματος» για τις ζεστές γωνιές - Bake Off στα καταστήματα Lidl, οι οποίες ψήνουν καθημερινά μία εκλεκτή ποικιλία από αρτοσκευάσματα, πίτες, γλυκίσματα, τα οποία διατίθενται φρεσκοψημένα για άμεση κατανάλωση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, τη φρεσκάδα, την ποικιλία και την τιμή.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Δράση ΕΚΕ» για τα αρτοσκευάσματα με μειωμένη περιεκτικότητα σε πρόσθετη ζάχαρη και πρόσθετο αλάτι. Ήδη σε τουλάχιστον 40 κωδικούς επαναπροσδιορίστηκε η σύσταση τους, ενώ όλα τα bake-off προϊόντα είναι απαλλαγμένα από υδρογονωμένα λιπαρά. Με στόχο μια συνειδητά υγιεινή διατροφή η Lidl Ελλάς, στοχεύει έως το 2025, να μειώσει σε όλα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, την περιεκτικότητα σε πρόσθετο αλάτι και ζάχαρη κατά 20%. Μειώνοντας έμπρακτα το θερμιδικό φορτίο και το ποσοστό κορεσμένων λιπαρών οξέων, αποδεικνύει πως ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση για ισορροπημένη διατροφή.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Μαύρο Ψωμί» για τις ποικιλίες μαύρου ψωμιού που διαθέτει στην γκάμα της και οι οποίες επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, ώστε η γεύση, το άρωμα, η υφή και η πυκνότητα τους να εναρμονίζονται με τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v