Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επικαιροποίηση στοιχείων μέσω eGov από την Groupama Ασφαλιστική

Μέσω taxisnet ο πελάτης μπορεί ηλεκτρονικά να επικυρώσει την ορθότητα των προσωπικών του δεδομένων.

Επικαιροποίηση στοιχείων μέσω eGov από την Groupama Ασφαλιστική

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της η Groupama Ασφαλιστική εντάσσεται πλέον στην υπηρεσία eGov-KYC «Συστηθείτε» ή αλλιώς, Know Your Customer. Όντας μάλιστα η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που υλοποίησε αυτή τη δυνατότητα, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην απλοποίηση των διαδικασιών της, ώστε να προσφέρει γρήγορη και εύκολη επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων των πελατών της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διαδικασία έχει ως εξής. Μέσω των προσωπικών του κωδικών taxisnet, ο πελάτης μπορεί ηλεκτρονικά να επικυρώσει την ορθότητα των στοιχείων του ή να τα επικαιροποιήσει. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος αναφέρει:

«Στη Groupama Ασφαλιστική, πρωτοπορούμε για ακόμη μία φορά, αξιοποιώντας τις νέες, καινοτόμες δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους. Σταθερά δίπλα στους πελάτες μας, υλοποιούμε πρώτοι την επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων τους, με εύκολο και ασφαλή τρόπο, μέσω της πλατφόρμας KYC του eGov. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πρωτοπορούμε. Πρώτοι στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αξιοποιήσαμε τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων wallet (φηφιακό πορτοφόλι) για την άμεση πρόσβαση των πελατών μας στα στοιχεία του συμβολαίου τους από το κινητό τους. Έτσι και τώρα, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι οι δράσεις στρατηγικής καινοτομίας για εμάς είναι σταθερός πυλώνας της εταιρικής μας ταυτότητας, άρρηκτα συνδεδεμένος με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας: να ασφαλίζουμε το αύριο με εμπιστοσύνη. Και συνεχίζουμε»

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Laurent Thuillier αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώσαμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ότι είμαστε η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που επενδύει σε δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Με πλήρη διαφάνεια και χωρίς γραφειοκρατία, παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συμβάλλοντας παράλληλα κι εμείς, με τον δικό μας τρόπο, στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v