Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες συνεργασίες για το 2023 σχεδιάζει η LCE

Όσο η αγορά αλλάζει, ωριμάζει και απαιτεί, τόσο τα logistics θα πρέπει να αναβαθμίζονται, να εξελίσσονται, να απαντούν στις προκλήσεις, δήλωσε ο managing director της εταιρείας.

Νέες συνεργασίες για το 2023 σχεδιάζει η LCE

Η LCE Logistics Consulting Experts παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, μέσω εξειδικευμένων μεθοδολογιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ομάδα της LCE, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παρασκευά, ανανέωσε την συνεργασία της με εταιρείες και μεγάλα ονόματα του κλάδου της βιομηχανίας και των logistics, όπως η Υδρομαρίν, η Π.Κοντέλλης, η VOP, ο ΣΥΝΚΑ Χανίων.

Το 2023 βρίσκει την LCE Logistics Consulting Experts, να ξεκινά με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η αναβάθμιση των logistics, και οι ανάγκες που δημιουργούνται λόγω e-commerce και της ολοένα και μεγαλύτερης διείσδυσης της πληροφορικής στις αποθήκες, καθιστούν την αναμόρφωση των υπηρεσιών logistics απαραίτητη.

Ο managing director της εταιρείας κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς δηλώνει:

«Θα πρέπει να σκεφτούμε τα logistics σαν ένα τμήμα που πρέπει συνεχώς να αλλάζει, συνεχώς να εξελίσσεται. Όσο η αγορά αλλάζει, ωριμάζει και απαιτεί, τόσο τα logistics θα πρέπει να αναβαθμίζονται, να εξελίσσονται, να απαντούν στις προκλήσεις για άμεση παράδοση των τελικών καταναλωτών. Εκεί που οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται ότι κάτι πρέπει να αλλάξουν εντός της αποθήκης τους για να πετύχουν την πρόκληση αυτή, εκεί ακριβώς χρειάζονται τις λύσεις της LCE Logistics Consulting Experts».

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να δείτε στο https://lce.gr/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v