Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για τη SoftOne στα Finance & Accounting Awards

Για ποιες εφαρμογές βραβεύτηκε. Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν στις επιχειρήσεις.

Διάκριση για τη SoftOne στα Finance & Accounting Awards

Μεταξύ των νικητών στα βραβεία Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis ήταν η SoftOne, η οποία απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “HRM & Payroll Software” για την υποψηφιότητα των εφαρμογών Soft1 HRMS και Soft1 Payroll.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η SoftOne παρέχει ένα σύνολο λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες Διαχείρισης Προσωπικού, Μισθοδοσίας και Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο δραστηριοποίησής της κάθε εταιρείας.

Η εφαρμογή Soft1 Payroll υποστηρίζει τις διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας. Σε επικοινωνία με την εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Soft1 HRMS, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις λειτουργίας των τμημάτων HR, απλοποιώντας την εκτέλεση εργασιών. Οι λύσεις της SoftOne ενσωματώνουν την ενότητα myErgani Live, η οποία αυτοματοποιεί τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και διαβίβασης των στοιχείων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Ταυτόχρονα, διασυνδέονται και με την πλατφόρμα αλληλεπίδρασης εργαζομένων-επιχείρησης, myWorkplace που προσφέρει μία νέα ψηφιακή εμπειρία σε κάθε εργαζόμενο, επιτρέποντάς του να έχει ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες αλλά και ενεργή συμμετοχή σε διαδικασίες που αφορούν το HR, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή!

Οι λύσεις και εφαρμογές HRMS και Payroll της SoftOne τυγχάνουν της εμπιστοσύνης πολλών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης “Public Group” και η μεταλλευτική εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v