Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mastercard-Πλαίσιο: Τι κερδίζουν οι καταναλωτές αγοράζοντας νέα τηλέοραση

Το όφελος αφορά σε τηλεοράσεις €499 και άνω που θα αγοραστούν σε φυσικά καταστήματα ή ηλεκτρονικά από τις 13-26 Φεβρουαρίου.

Mastercard-Πλαίσιο: Τι κερδίζουν οι καταναλωτές αγοράζοντας νέα τηλέοραση

Mastercard και Πλαίσιο συνεχίζουν τη συνεργασία τους και δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα με κάθε αγορά νέας τηλεόρασης αξίας 499€ και άνω με κάρτα Mastercard, από τις 13 έως και τις 26 Φεβρουαρίου σε ένα από τα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, από το plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 800-11-12345 να εξασφαλίσουν 25% όφελος από την αξία της, σε δωροεπιταγή Πλαίσιο για την επόμενη αγορά τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά:

«Στη Mastercard επιθυμούμε να δίνουμε διαρκώς επιπλέον κίνητρα στους κατόχους καρτών μας για να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια πληρώνοντας με την Mastercard κάρτα τους. Η συνεργασία μας με το Πλαίσιο, η οποία συνεχίζεται για έκτη συνεχή χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών μας μοναδικά προνόμια και οφέλη με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της αγοραστικής τους εμπειρίας.»

Η Κατερίνα Βασιλάκη, Chief Financial Officer & Board Member της Πλαίσιο συμπλήρωσε:

«Για εμάς στην Πλαίσιο είναι μεγάλη χαρά να συνεχίζουμε και να επενδύουμε σε επιτυχημένες συνεργασίες. Η Mastercard αποτελεί για τα τελευταία 6 χρόνια σταθερό μας συνεργάτη, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ακόμα επωφελή ενέργεια προς τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι θα κερδίσουν για την επόμενη αγορά τους, το 25% της αξίας της νέας τους τηλεόρασης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v