Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβουλος πληροφορικής & νέας τεχνολογίας της χρονιάς η Prosvasis

Σειρά διακρίσεων απέσπασε η εταιρεία στο πλαίσιο των φετινών Finance & Accounting Awards. Σε ποιες επιπλέον κατηγορίες ξεχώρισε.

Σύμβουλος πληροφορικής & νέας τεχνολογίας της χρονιάς η Prosvasis

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα βραβεία Finance & Accounting Awards 2023, στα οποία αναδείχθηκε Σύμβουλος Πληροφορικής & Νέας Τεχνολογίας της Χρονιάς και απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία για την πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων Prosvasis Business Suite One καθώς και για την εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, η εταιρεία απέσπασε δύο Gold βραβεία για την πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων Prosvasis Business Suite One, στις κατηγορίες Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Tax Management. Παράλληλα, η εφαρμογή Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Prosvasis GO, η οποία προχώρησε πρόσφατα σε μία λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Fintech που επιτρέπει την αυτοματοποιημένη διασύνδεση και διαχείριση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, απέσπασε δύο Silver διακρίσεις, μία στην κατηγορία Invoicing Software και μία στην κατηγορία Επιχειρηματική Αξία & Καινοτομία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, η οποία αναφέρθηκε στην ομιλία της στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νέες τεχνολογίες, στην καθημερινή ζωή των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών και τόνισε πως η Prosvasis έχει ξεκινήσει να εντάσσει ήδη και την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές της, πάντα με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για όλους. Αναφορικά με τις διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία, η κα. Κωτσόγιαννη δήλωσε:

«Στην Prosvasis επιδιώκουμε την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο την εύκολη και αποτελεσματική διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών επιχειρήσεων και λογιστών. Οι βραβεύσεις αυτές προστίθενται σε πολυάριθμες βραβεύσεις που έχουν αποσπάσει οι συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα στα IMPACT BITE Awards και στα Cloud Computing Awards, και επισφραγίζουν την προσπάθειά μας να θέσουμε τις βάσεις για μια νέα εποχή για τις επιχειρήσεις, τα λογιστήρια και τα λογιστικά γραφεία».

Επιπλέον, η Prosvasis στήριξε τη φετινή διοργάνωση Finance & Accounting Awards 2023 και ως χορηγός, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στον θεσμό που επιχειρεί να προάγει το αντικείμενο του λογιστικού επαγγέλματος και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την αποτελεσματική και ομαλή μετάβαση των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v