Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλείνει το ντιλ του Τέλη Μυστακίδη για την Aegean Baltic Bank

Το σύνολο των μετοχών του φέρεται να πουλά ο εφοπλιστής Γ. Κούστας. Αρχικά αποκτά το 55% της τράπεζας ο επιχειρηματίας, που σε δεύτερη φάση θα βρεθεί με το 67% του μετοχικού κεφαλαίου καθώς προωθείται Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Κλείνει το ντιλ του Τέλη Μυστακίδη για την Aegean Baltic Bank

Μια ανάσα πριν την απόκτηση κατ’ αρχάς του 55% της Αegean Baltic Bank βρίσκεται ο Τέλης Μυστακίδης (φωτ.), με στόχο σε δεύτερη φάση, η οποία δεν θα καθυστερήσει, να αποκτήσει το 67% των μετοχών της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, o εφοπλιστής Γ. Κούστας πουλά το σύνολο των μετοχών που ελέγχει στην τράπεζα, ενώ μέτοχοι παραμένουν οι κ.κ. Ν. Τσάκος και Θ. Αφθονίδης.

Σε επόμενο στάδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αύξηση του ποσοστού του κ. Μυστακίδη στο 67% θα προκύψει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, μετά την οποία οι άλλοι δύο μέτοχοι θα καταλήξουν με ποσοστό 10% και 16% αντίστοιχα.

Επί της διαδικασίας, οι διαπραγματεύσεις με τον Τέλη Μυστακίδη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, έχει συμφωνηθεί το τίμημα και παραμένουν κάποιες νομικές λεπτομέρειες προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v