Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Στις 28 Μαρτίου η ΓΣ για τη διάθεση περουσιακών στοιχείων

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 3 Απριλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ.

Frigoglass: Στις 28 Μαρτίου η ΓΣ για τη διάθεση περουσιακών στοιχείων

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Frigoglass, η οποία θα συνέλθει την 28η Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, είτε μέσω επιστολικής ψήφου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση διάθεσης περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Ν. 4706/2020.

Περαιτέρω, σύμφωνα με την ίδια ως άνω απόφασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 3 Απριλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ., η οποία επίσης θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, είτε μέσω επιστολικής ψήφου.

Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την Επαναληπτική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 130 του Ν. 4548/2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v