Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Ρευστότητα POS: Αμεση ρευστότητα για μικρές επιχειρήσεις

Με τη νέα υπηρεσία οι επιχειρήσεις αναβαθμίζουν το POS σε χρηματοδοτικό εργαλείο και εξασφαλίζουν ευέλικτο πιστωτικό όριο με σταδιακή επιστροφή του κεφαλαίου.

Alpha Ρευστότητα POS: Αμεση ρευστότητα για μικρές επιχειρήσεις

Η Alpha Bank σε στρατηγική συνεργασία με τους ηγετικούς Ομίλους NEXI Payments Greece και Generali Ασφαλιστική, διαθέτει στις μικρές επιχειρήσεις το “Alpha Ρευστότητα POS”, ένα ολοκληρωμένο πακέτο αιχμής, το οποίο συνδυάζει άμεση πρόσβαση σε χρηματοδότηση, ασφάλιση έναντι επιχειρηματικών κινδύνων και διενέργεια ανέπαφων συναλλαγών καρτών από smartphone ή tablet.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι στη νέα εποχή των ψηφιακών πληρωμών, με το “Alpha Ρευστότητα POS” οι επιχειρήσεις αναβαθμίζουν το POS σε χρηματοδοτικό εργαλείο και εξασφαλίζουν ευέλικτο πιστωτικό όριο με σταδιακή επιστροφή του κεφαλαίου, ανάλογα με τις μελλοντικές πωλήσεις με κάρτες ή ακόμη και με ελεύθερες καταβολές και με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του ορίου, οποιαδήποτε στιγμή.

Το “Alpha Ρευστότητα POS” διατίθεται με προνομιακή τιμολόγηση για τις μικρές επιχειρήσεις και με δυνατότητα ηλεκτρονικής διαχείρισης του πιστωτικού ορίου (εκταμιεύσεις – πληρωμές), μέσω του Alpha Web Banking για Επιχειρήσεις.

Πακέτο πρόσθετων προνομίων

Επιπροσθέτως, με το “Alpha Ρευστότητα POS” προσφέρεται ένα ανταγωνιστικό πακέτο προσφορών έως την 30.06.2023, όπως:

  • Δωρεάν συνδρομή για 6 μήνες απόκτησης του Nexi SoftPOS, μετατρέποντας το android smartphone ή tablet σε τερματικό POS
  • Προνομιακή τιμολόγηση για διενέργεια συναλλαγών με κάρτες άμεσα και με ασφάλεια, μέσω “e-commerce”, “Vpos” & “Pay by link”
  • Πριμοδότηση ασφαλίστρων για κάλυψη επιχειρηματικών κινδύνων, όπως ασφάλιση περιουσίας, κάλυψη προσωπικού ατυχήματος επιχειρηματία και εργαζομένων, γενική και εργοδοτική αστική ευθύνη. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v