MIG: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα Μ. Ηλιόπουλου για προσωρινές διαταγές

Απορριπτική η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στα αιτήματα της μειοψηφίας. H ανακοίνωση της MIG.

MIG: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα Μ. Ηλιόπουλου για προσωρινές διαταγές

Μια ακόμα δικαστική ήττα για το μπλοκ Ηλιόπουλου, καθώς απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών τα αιτήματα που είχε υποβάλει για προσωρινές διαταγές.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι μέτοχοι μειοψηφίας (12,99%) κατέθεσαν νέα Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της Εταιρείας. Αίτημα της νέας Αίτησης ήταν και πάλι η αναστολή της ισχύος της από 13.12.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και περαιτέρω της από 3.3.2023 απόφασης της Μετ’ Αναβολήν Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Τέλος, επανέλαβαν το αίτημα απαγόρευσης νομικής και πραγματικής μεταβολής της συμμετοχής της Εταιρείας στη θυγατρική «Attica Α.Ε. Συμμετοχών».

Στην αίτηση υπήρξε αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη και τελικώς απορρίφθηκε.

H ανακοίνωση της MΙG 

Σε συνέχεια της από 7.3.2023 Ανακοίνωσής της, η «MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με σημερινή απόφασή του απέρριψε και το νέο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που περιλαμβανόταν στην Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που κοινοποίησαν στην Εταιρεία την 7.3.2023 μέτοχοι μειοψηφίας, περιλαμβανομένης εταιρείας συμφερόντων Δέσποινας Ηλιοπούλου, οι οποίοι ενεργούντες συντονισμένα εκπροσωπούν συνολικό ποσοστό 12,99% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v