Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επένδυση $200 εκατ. της Costamare στη Neptune Maritime Leasing της Μαριάννας Λάτση

Συνεργασία με το Latsco Family Office που επίσης αυξάνει τις επενδύσεις στη Neptune Leasing. Παραμένει στο «τιμόνι» ο Χ. Αντωνίου, νέο μέλος στο ΔΣ ο Βασίλης Μαντζαβίνος.

Επένδυση $200 εκατ. της Costamare στη Neptune Maritime Leasing της Μαριάννας Λάτση

Η ναυτιλιακή Costamare Inc. της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου αποκτά μερίδιο στη Neptune Maritime Leasing Limited της Μαριάννας Λάτση, μέσω της επένδυσης ύψους έως και 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Neptune Leasing είναι μια πλατφόρμα που παρέχει ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης σε πλοιοκτήτες, η οποία ιδρύθηκε το 2021 από τον κ. Χάρη Αντωνίου, ο οποίος θα συνεχίσει ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο κ. Βασίλης Μαντζαβίνος, έμπειρος ναυτιλιακός τραπεζίτης, θα διοριστεί, μεταξύ άλλων, ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neptune Leasing για λογαριασμό της Costamare.

Η Costamare είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται σε αυτό το εγχείρημα με τον anchor investor στη Neptune Leasing, τη Latsco Family Office της οικογένειας της Μαριάννας Ι. Λάτση, η οποία επίσης αυξάνει τις επενδύσεις της στη Neptune Leasing, αναφέρει η εταιρεία. 

Η Costamare στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θεωρεί πως η επένδυση στη Neptune Leasing αποτελεί ευνοϊκή αξιοποίηση της αυξημένης της ρευστότητας και αναμένεται να παράσχει ισχυρές αποδόσεις έναντι αποδεκτών επιπέδων κινδύνου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v