Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επικράτησε σε διαγωνισμό 64,5 εκατ. ευρώ η Intrakat

Με την υψηλότερη έκπτωση έναντι του σχετικού προϋπολογισμού για το εγγειοβελτιωτικό έργο στην Αιτωλοακαρνανία αναδείχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος η εισηγμένη.

Επικράτησε σε διαγωνισμό 64,5 εκατ. ευρώ η Intrakat

Προσωρινός ανάδοχος για εγγειοβελτιωτικό έργο, προϋπολογισμού 64,5 εκατ. ευρώ στην Αιτωλοακαρνανία- το οποίο έχει ενταχθεί στις χρηματοδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης- αναδείχθηκε η Ιντρακάτ, προσφέροντας έκπτωση 3,57%.

Η προσφορά της επικράτησε έναντι εκείνων του ομίλου Μυτιληναίος, που πρόσφερε έκπτωση 3%, της Άκτωρ, που πρόσφερε έκπτωση 1,82% και της Άβαξ, που πρόσφερε έκπτωση 1,39%.

Το έργο περιλαμβάνει αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, έργα αποχέτευσης - αποστράγγισης και έργα μεταφοράς και διανομής αρδευτικού νερού, καθώς και πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση των μελλοντικών υδρευτικών αναγκών της περιοχής. Η διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε σε 36 μήνες.

Η ευρύτερη περιοχή του έργου βρίσκεται δυτικά του ποταμού Αχελώου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και περιλαμβάνει τις τρεις ξεχωριστές περιοχές: Αµβρακίας - Αµφιλοχίας, Κατούνας - Κονοπίνας και Βάλτου. Διοικητικά, η άμεση περιοχή του έργου υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα (Δ.Ε.) Αμφιλοχίας του Δήμου Αμφιλοχίας και στη Δ.Ε. Φυτειών του Δ. Ξηρόμερου. Με την ολοκλήρωση των έργων στις περιοχές αυτές συνολικά θα αρδεύονται σχεδόν 33,5 χιλιάδες στρέμματα καθαρής έκτασης.

Σημειώνεται ότι μετά την παράδοση του έργου Φορέας Λειτουργίας και Συντήρησης του ορίζεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v