Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάμεσα στις πιο βιώσιμες εταιρείες στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Πίστη

Αποτελεί μια από τις 35 επιχειρήσεις που εντάσσονται στη λίστα “The Most Sustainable Companies in Greece”. Τα κριτήρια αξιολόγησης.

Ανάμεσα στις πιο βιώσιμες εταιρείες στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη εντάχθηκε στην ομάδα των 35 επιχειρήσεων στην Ελλάδα που ανακηρύσσονται ως “The Most Sustainable Companies in Greece”, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ένταξη της Εταιρίας στις “The Most Sustainable Companies in Greece”, είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει, της ανάπτυξης διαλόγου με τα ενδιαφερόμενα μέρη, της συστημικής προσέγγισης στην παρακολούθηση της επίδρασής της, μέσω πολιτικών διαδικασιών και επιτευγμάτων και του τρόπου δημοσιοποίησης των μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών. Σημαντικό να αναφερθεί ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί μόλις τη μία από τις δύο ασφαλιστικές εταιρίες που εντάχθηκαν στο θεσμό.

Ο κ. Γιώργος Γκούσκος, Διευθυντής Προϋπολογισμού, Οικονομικής Πληροφόρησης και Υπεύθυνος ESG της Εταιρίας, δήλωσε σχετικά:

«Για εμάς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί επιχειρηματική συμπεριφορά πέρα και πάνω από νομικές απαιτήσεις, εκουσίως υιοθετημένη. Για το συγκεκριμένο λόγο και προς απόδειξη των δεσμεύσεων και των δράσεών μας, επί 12 συναπτά έτη δημοσιεύουμε Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες και οι δείκτες μας σχετικά με την Ε.Κ.Ε.. Η διάκριση μας για ακόμη μία χρονιά στο θεσμό «The Most Sustainable Companies in Greece» μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποτελεί επιβράβευση για όλους τους ανθρώπους του οργανισμού μας, οι οποίοι στέκονται αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια».

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς και για το έργο της Εταιρίας προς την κοινωνία, στην Ενότητα Κοινωνική Υπευθυνότητα, στο www.europaikipisti.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v