Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνεται στην Ασία η σοκολατοβιομηχανία Oscar

Συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία All About Icons υπέγραψε η σοκολατοβιομηχανία. Εξαγωγές σε δίκτυο άνω των 2.000 καταστημάτων σε χώρες όπως το Dubai, Kuwait, Bahrain, Oman, Saudi Arabia, Philippines, India.

Επεκτείνεται στην Ασία η σοκολατοβιομηχανία Oscar

Μία από τις παλαιότερες σοκολατοβιομηχανίες της χώρας, η Oscar S.A. υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας για την περιοχή του Pacific Asia με την εταιρεία All About Icons.

Η συνεργασία αφορά την πώληση των προϊόντων της Oscar σε ένα δίκτυο άνω των 2.000 καταστημάτων
σε χώρες όπως το Dubai, Kuwait, Bahrain, Oman, Saudi Arabia, Philippines, India.

Οι εξαγωγές ξεκίνησαν ήδη το 2022 και το 2023 επεκτάθηκαν σε νέους κωδικούς προϊόντων.

Ο γενικός διευθυντής και ένας εκ των ιδιοκτητών της Όσκαρ κ. Βασίλης Αράπογλου δήλωσε: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέσα από την συνεργασία μας με την All About Icons, η οποία με την ενεργή παρουσία της στην περιοχή της Ασίας, έκανε πράξη τα όσα συμφωνήθηκαν και πλέον εξάγουμε τα προϊόντα μας σε μια από τις ελκυστικότερες αγορές του κόσμου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της All About Icons κ. Αθανάσιος Πίσσας δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση της Oscar και ιδιαίτερα τον Βασίλη Αράπογλου για την εμπιστοσύνη τους, πραγματικά πιστεύω πως οι δυνατότητες της συνεργασίας μας είναι πολύ μεγάλες, λόγω του συνδυασμού της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων της Όσκαρ, καθώς και της διάθεσης των ανθρώπων της, για την διείσδυση της εταιρίας στις συγκεκριμένες αγορές. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η Oscar να γίνει μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στις πωλήσεις στον τομέα των σοκολατοειδών σε ολόκληρη την περιοχή του Pacific Asia.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v