Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

You.gr: Πώς θα παραλάβετε τις παραγγελίες σας μέσω ACS Smartpoint Lockers

Το πακέτο παραμένει στη θυρίδα τρεις ημέρες, ενώ σε περίπτωση μη παραλαβής προωθείται στο κοντινότερο κατάστημα της ACS. Δυνατότητα πληρωμής και με αντικαταβολή μέσω POS.

You.gr: Πώς θα παραλάβετε τις παραγγελίες σας μέσω ACS Smartpoint Lockers

Το you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών τεχνολογίας και smart living του Ομίλου Quest ενέταξε τα ACS Smartpoint Lockers ως επιλογές σημείων παράδοσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο Smartlocker η παραλαβή μπορεί να γίνει όλη μέρα κάθε μέρα ακόμα και Κυριακή ή αργίες, ενώ τα κόστη μεταφορικών είναι χαμηλότερα. Με αυτοματοποιημένο τρόπο παρέχονται ως δυνατότητα παραλαβής, μόνο εάν βρίσκονται κοντά σε σημείο που εξυπηρετεί τον πελάτη και υπάρχει διαθέσιμη θυρίδα για τον όγκο του πακέτου, απαλλάσσοντάς τον από προβληματισμούς ή τυχόν αστοχίες. Η άφιξη του πακέτου γίνεται με ειδοποίηση ενώ αποστέλλονται μοναδικοί κωδικοί για την παραλαβή. Το πακέτο παραμένει στη θυρίδα 3 ημέρες και σε περίπτωση μη παραλαβής προωθείται στο κοντινότερο κατάστημα της ACS. Tέλος διαθέτουν POS και δίνουν τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με τη χρήση κάρτας.

Το you.gr για τις ημέρες των πασχαλινών αγορών, μηδενίζει από τις 6/4 και για έναν μήνα το κόστος μεταφορικών για παραλαβή από Lockers.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.you.gr/special-pages/promo/acs-lockers

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v