Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Minoan Lines: Δρομολογήθηκε το Kydon Palace στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι

Κατά τη θερινή περίοδο από 12 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2023, το πλοίο θα προσεγγίζει και την Κέρκυρα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Ποιες υπηρεσίες προσφέρει στους επιβάτες.

Minoan Lines: Δρομολογήθηκε το Kydon Palace στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι

Το Kydon Palace της Minoan Lines δρομολογήθηκε στη Γραμμή Ηγουμενίτσα - (Κέρκυρα*) - Μπρίντιζι, από τις 3 Απριλίου. Με ελληνική σημαία και ελληνικά πληρώματα, τα καθημερινά δρομολόγια του ΚYDON PALACE, εκτελούνται, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια του M/V IGOUMENITSA, της Grimaldi Euromed S.p.A.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Cruise Ferry Kydon Palace, κατασκευασμένο το 2001 στα ναυπηγεία FINCANTIERI στη Γένοβα της Ιταλίας, είναι ένα σύγχρονo και πολυτελές επιβατικό πλοίο. Εκτελώντας το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Μπρίντιζι, το Cruise Ferry Kydon Palace μπορεί να φιλοξενήσει έως 1.718 επιβάτες, διαθέτει 758 κλίνες, 634 αεροπορικές θέσεις, 108 V.I.P. θέσεις, και μεταφέρει 665 αυτοκίνητα ή 115 φορτηγά και 100 αυτοκίνητα. Διαθέτει επίσης καμπίνες, self-service και a la carte εστιατόρια, μπαρ, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο και γκαράζ.

Δρομολόγια

Το πλοίο αναχωρεί από την Ηγουμενίτσα στις 14:00 και φτάνει στο Μπρίντιζι στις 20:00, ενώ από το Μπρίντιζι αναχωρεί στις 22:00 και φτάνει στην Ηγουμενίτσα στις 06:00.

Κατά τη θερινή περίοδο από 12 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2023, το Cruise Ferry Kydon Palace θα προσεγγίζει και την Κέρκυρα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v