Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαμπάδες σε μικρούς επιβάτες προσφέρει η Aegean

Η αεροπορική εταιρεία στηρίζει το έργο των «Γιατρων του Κόσμου» και της ΕΛΕΠΑΠ. Παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα για όσους πετούν στο εσωτερικό.

Λαμπάδες σε μικρούς επιβάτες προσφέρει η Aegean

Η Aegean προσφέρει λαμπάδες από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την «ΕΛΕΠΑΠ» στους μικρούς επιβάτες της, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, μαζί με εορταστικά εδέσματα και δώρα για όλους

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο η Αegean θα προσφέρει στους μικρούς επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού, εορταστικές λαμπάδες από τους Γιατρούς του Κόσμου και την ΕΛΕΠΑΠ, ενώ λευκά κεριά θα δοθούν σε όλους τους ενήλικές.

Επίσης όλοι οι επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού, θα απολαμβάνουν παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα, όπως ατομικά τσουρέκια, σοκολατένια αυγά και νηστήσιμα snacks, ενώ θα διατίθενται νηστίσιμα γεύματα για τους επιβάτες τόσο της διακεκριμένης, όσο και της οικονομικής θέσης σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, οι επιβάτες της business class θα απολαύσουν ειδικό εορταστικό μενού, ενώ για τους μικρούς επιβάτες, η Αegean ετοιμάζει δημιουργίες από τον pastry chef, Στέλιο Παρλιάρο.

Τέλος, τιμώντας το έθιμο των Μπότηδων, η Αegean, όπως κάθε χρόνο, θα διανείμει στους επιβάτες της με προορισμό την Κέρκυρα παραδοσιακά πήλινα κανατάκια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v