Τράπεζα Ηπείρου: Καταργεί χρεώσεις εμβασμάτων-συντήρησης για λογαριασμούς ΜΚΟ

Η απόφαση αφορά σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως συλλόγους, ιδρύματα, σωματεία, και κληροδοτήματα.

Τράπεζα Ηπείρου: Καταργεί χρεώσεις εμβασμάτων-συντήρησης για λογαριασμούς ΜΚΟ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου καταργεί τις χρεώσεις εμβασμάτων και τα έξοδα συντήρησης λογαριασμών όψεως για τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση της Τράπεζας αφορά Συλλόγους, Ιδρύματα, Σωματεία, Κληροδοτήματα και λοιπά Νομικά Πρόσωπα μη κερδοσκοπικού και κοινωφελούς χαρακτήρα.

Σε συνέχεια της εφαρμογής της απόφασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας δήλωσε:

«Από την προηγούμενη χρονιά έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες που αφορούν την κατάργηση εξόδων και προμηθειών για την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού, νερού και τηλεφωνίας για τους ιδιώτες πελάτες μας που τηρούν λογαριασμούς Ταμιευτηρίου. Παράλληλα προσφέρουμε από τις χαμηλότερες χρεώσεις στους εταιρικούς λογαριασμούς όψεως, όπως για παράδειγμα 0,9 ευρώ για άμεσο έμβασμα (instant payment) προκειμένου οι επιχειρήσεις της Ηπείρου να μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, μειώνοντας τις τραπεζικές χρέωσεις σε κοινωνικούς φορείς της Ηπείρου. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να συμβάλουμε στην αύξηση του έργου και του κοινωνικού αποτυπώματος που αφήνουν στον τόπο μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v