Με τη χρυσή σφραγίδα του JCI επαναπιστοποιήθηκε το «Ερρίκος Ντυνάν»

Η διεθνής αναγνώριση κατατάσσει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανάμεσα στα 640 διαπιστευμένα νοσοκομεία στον κόσμο. Τα κριτήρια αξιολόγησης.

Με τη χρυσή σφραγίδα του JCI επαναπιστοποιήθηκε το «Ερρίκος Ντυνάν»

Με την διαπίστευση Joint Commission International (JCI) πιστοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή τριετία το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval®) την οποία έλαβε εκ νέου το νοσοκομείο αντανακλά τη δέσμευσή του να παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς του. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διεθνής αναγνώριση κατατάσσει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανάμεσα στα 640 διαπιστευμένα νοσοκομεία στον κόσμο.

Ομάδα επιθεωρητών του oργανισμού Joint Commission International αξιολόγησε τη συμμόρφωση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προς τα πρότυπα του JCI τα οποία περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων, όπως είναι οι Διεθνείς Στόχοι Ασφάλειας Ασθενών (International Patient Safety Goals), η ιατρονοσηλευτική εκτίμηση και φροντίδα των ασθενών, η αναισθησιολογική και χειρουργική φροντίδα, η διαχείριση των φαρμάκων, η βελτίωση της ποιότητας, η πρόληψη και ο έλεγχος των λοιμώξεων, η διοίκηση και η ηγεσία, η διαχείριση των εγκαταστάσεων, τα προσόντα και η εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και η διαχείριση των πληροφοριών.

Αναφερόμενος στη διεθνή διαπίστευση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για τη νέα επιβράβευση, καθώς πρόκειται για την ισχυρότερη και εγκυρότερη διαπίστευση νοσοκομείων παγκοσμίως, αλλά και γιατί αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση μιας ομαδικής προσπάθειας που διατηρεί το Ερρίκος Ντυνάν σταθερά στην κορυφή. Ανήκουμε στην επίλεκτη κατηγορία οργανισμών υγείας που έχουν λάβει τη διαπίστευση JCI και από αυτή τη θέση σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v