Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας για τρία χρόνια

«Συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος εργασιακής ασφάλειας και ειρήνης», είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ. Λευθεριώτης. «Αναδεικνύει τη μεταξύ μας αφοσίωση στη διαρκή ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης», τόνισε ο πρόεδρος του ΟΛΘ.

ΟΛΘ: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας για τρία χρόνια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο εποικοδομητικός διάλογος με την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος (ΟΦΕ) και η τελική συμφωνία για τριετούς διάρκειας (2023-2025) Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) σχετικά με τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού της εταιρείας, όπως  ανακοίνωσε η ΟΛΘ Α.Ε.

Ο Πρόεδρος της ΟΦΕ Συμεών Λευθεριώτης τόνισε: «Σήμερα με τη Διοίκηση της OΛΘ Α.Ε. συμφωνήσαμε στη νέα τριετή ΣΣΕ η οποία είναι αποτέλεσμα θετικής συλλογικής διαπραγμάτευσης και διέπεται από αμοιβαία επωφελείς όρους για όλα τα μέρη. Η διασφάλιση των αποδοχών και των συνθηκών εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος εργασιακής ασφάλειας και ειρήνης».

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της OΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, δήλωσε: «Η διατήρηση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, αγαστής συνεργασίας και παραγωγικού διαλόγου και αποτελεί κύριο μέλημα της OΛΘ Α.Ε. Στο πλαίσιο αυτό, η υπογραφή της τριετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την ΟΦΕ, αναδεικνύει τη μεταξύ μας αφοσίωση στη διαρκή ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v