Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάμεσα στα κορυφαία περιβάλλοντα εργασίας για γυναίκες η Premia Properties

Η διάκριση βασίστηκε στην ανώνυμη αξιολόγηση που διενέργησε το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Τα κριτήρια.

Ανάμεσα στα κορυφαία περιβάλλοντα εργασίας για γυναίκες η Premia Properties

Η Premia Properties βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη Λίστα Best Workplaces for Women Hellas 2023.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάκριση βασίστηκε στην ανώνυμη αξιολόγηση που διενέργησε το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της Premia Properties, σχετικά με την εμπειρία τους από τον εργασιακό τους χώρο. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε ερωτηματολόγιο έρευνας εργασιακού περιβάλλοντος Trust IndexΤΜ από όπου και αξιολογήθηκαν οι θετικές απαντήσεις των γυναικών συγκρινόμενες με το σύνολο του πληθυσμού της εταιρείας. Κύριο κριτήριο αποτέλεσε και η βαρύτητα των απαντήσεων των εργαζομένων γυναικών σε επιμέρους ερωτήσεις που έχουν σχέση με την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρεία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών αλλά και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Ο κ. Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Premia Properties δήλωσε σχετικά:

«Στην PREMIA συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, έχοντας για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη των εργαζομένων μας. Η διάκρισή μας ως Best Workplaces for Women Hellas αποδεικνύει πως νοιαζόμαστε να ενδυναμώνουμε τις γυναίκες και να ενθαρρύνουμε την εξέλιξή τους σε θέσεις ευθύνης, υιοθετώντας πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης ώστε να ανταπεξέρχονται στους πολλαπλούς τους ρόλους, στην εργασία, στην οικογένεια και στην κοινωνία.» .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v