Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση εγκαταστάσεων από την TÜV HELLAS

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την GEP με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024. Πότε θα διεξαχθεί.

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση εγκαταστάσεων από την TÜV HELLAS

Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts), με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024 προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), σε συνεργασία με την GEP. Η δράση βρίσκεται υπό την αιγίδα του HFMA.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Expert) είναι ένας επαγγελματίας που είναι υπεύθυνος για τις εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση και παράδοση συμφωνημένων υπηρεσιών υποστήριξης, ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα ενός δομημένου περιβάλλοντος. Ουσιαστικά, εξασφαλίζει μέσω της εργασίας του τη λειτουργικότητα ενός κτιριακού συμπλέγματος ώστε να υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον για την επίτευξη των στόχων του εκάστοτε οργανισμού.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 21 Ιουνίου (Level 1), στις 26 & 28 Ιουνίου (Level 2), στις 03 & 05 Ιουλίου (Level 3) και στις 10 & 12 Ιουλίου (Level 4).

Οι συμμετέχοντες, μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος θα λάβουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης από τον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση το ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024 προκειμένου να πιστοποιηθούν ως Υπεύθυνοι Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts).

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του, στον παρακάτω σύνδεσμο: Facility Management Experts | E-Learning Courses Ιούνιος & Ιούλιος 2023 | GEP (gepgroup.gr)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v