Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάμεσα στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία παγκοσμίως τα Ikos Resorts

No1 Family Hotel αναδέιχθηκε το Ikos Andalusia στα ετήσια TripAdvisor World Travellers' Choice Awards. Πολλαπλές διακρίσεις και για το Ikos Dassia στην Κέρκυρα.

Ανάμεσα στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία παγκοσμίως τα Ikos Resorts

Τα Ikos Resorts συγκαταλέγονται στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα στον κόσμο, σύμφωνα με τα ετήσια TripAdvisor World Travellers' Choice Awards. Το πολυτελές brand, με 12 παραθαλάσσια θέρετρα σε Ελλάδα και Ισπανία, κατέκτησε την κορυφή για 6η συνεχή χρονιά. Το Ikos Andalusia ανακηρύχθηκε No1 Family Hotel στον κόσμο και No1 Hotel στην Ισπανία. Αντίστοιχα, το Ikos Dassia στην Κέρκυρα απέσπασε διακρίσεις σε πολλαπλές κατηγορίες, και συγκεκριμένα ως No1 Hotel στην Ελλάδα, No1 All-Inclusive Hotel σε Ελλάδα και Ευρώπη, και No1 Luxury Hotel στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι βραβεύσεις του TripAdvisor Annual Travellers' Choice Awards έρχονται σε μια περίοδο ανάπτυξης για τα Ikos Resorts με την υπηρεσία Deluxe Collection, την επέκταση του Ikos Andalusia και την έναρξη δύο νέων πολυτελών resorts, του Ikos Odisia και του Ikos Porto Petro. Το Ikos Odisia ανοίγει τις πύλες του στις 16 Ιουνίου 2023. Βρίσκεται στην χερσόνησο της Δασιάς Κέρκυρας, απέναντι από το Ikos Dassia, το πρώτο zero waste ξενοδοχείου του ομίλου Sani/Ikos. Το Ikos Porto Petro, ξεκινά και αυτό τη λειτουργία του στις 16 Ιουνίου 2023. Βρίσκεται στη Μαγιόρκα, τοποθετημένο δίπλα στη Marina Porto Petro και το Natural Park Mondrago, «ενώνοντας» τις παραλίες Calo dels Homes Morts και Calo de Sa Torre.

Αντίστοιχα, η επέκταση του Ikos Andalusia που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024, θα περιλαμβάνει δύο νέα εστιατόρια, ένα εκτεταμένο kids club για παιδιά από 4-12 ετών καθώς και πολυτελείς βίλες και παραθαλάσσιες σουίτες στη Deluxe Collection.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημήτρης Κοντός, Chief Operating Officer του ομίλου Sani/Ikos:

«Για ακόμη μια χρονιά, οι βραβεύσεις στα World Travellers’ Choice Awards του TripAdvisor, αντικατοπτρίζουν την ανοδική πορεία των Ikos Resorts καθώς και την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας. Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας στην εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας κι αποτελούν την σημαντικότερη επιβράβευση των ανθρώπων μας, που εργάζονται με ακατάπαυστη διάθεση και μεράκι ώστε η εμπειρία των πελατών να ξεχωρίσει κάθε στιγμή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v