Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα στην Κω εγκαινιάζει η ΑΒ Βασιλόπουλος

Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ειδικές προσφορές στη διάρκεια του Ιουνίου. Νωρίτερα στις 11/5 άνοιξε και το πρώτο κατάστημα του δικτύου στην Ιεράπετρα.

Νέο κατάστημα στην Κω εγκαινιάζει η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει σήμερα το νέο της κατάστημα στην Κω και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κανάρη & Σοφοκλή Βενιζέλου, επεκτείνοντας περαιτέρω το πανελλαδικό της δίκτυο. Εγκαίνια επίσης πραγματοποιήθηκαν στις 11/5 και στο πρώτο κατάστημα του δικτύου στην Ιεράπετρα, στην επαρχιακή Oδό Ιεράπετρας - Παχειάς Άμμου. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα 640 τ.μ. του καταστήματος στην Κω μπορεί κανείς να βρει οπωροπωλείο, φούρνο, ψυγεία με τυποποιημένα τυριά, αλλαντικά, κρέας, και κάβα. Διαθέτει επίσης 4 ταμεία, 2 σημεία για self-check out (κάρτας και μετρητών) και 15 θέσεις στάθμευσης. Εν όψει του ανοίγματος του τρίτου καταστήματος στο νησί, οι επισκέπτες του κατά τη διάρκεια του Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προσφορές και εκπλήξεις. Ενδεικτικά, από 1 έως 3/6 θα υπάρχει έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα, από 1 έως 7/6 μοναδικές προσφορές 1+1, ενώ από 5 έως 17/6 για αγορές αξίας 20€ θα δίνονται 20 πόντοι.

Το κατάστημα στην Ιεράπετρα είναι ένα σύγχρονο περιβάλλον σχεδόν 1.000 τ.μ., παρέχει οπωροπωλείο, τμήμα τυριών και αλλαντικών, αλλά και delicatessen γεύσεις, κρεοπωλείο, φούρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας, ενώ διαθέτει 3 ταμεία και 2 σημεία για self-check out/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v