Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της BNP Paribas Bulgaria

Η συναλλαγή ενισχύει τη θέση της Postbank στη λιανική τραπεζική της Βουλγαρίας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες σταυροειδών πωλήσεων.

Eurobank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της BNP Paribas Bulgaria

Σε συνέχεια της από 9ης Δεκεμβρίου 2022 ανακοίνωσης, η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. (“Eurobank”) ανακοινώνει ότι κατόπιν λήψης των σχετικών εποπτικών εγκρίσεων, ολοκληρώθηκε την 31η Μαΐου 2023 η εξαγορά της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria από τη Eurobank Bulgaria AD (“Postbank”).

Η συναλλαγή ενισχύει τη θέση της Postbank στη λιανική τραπεζική της Βουλγαρίας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες σταυροειδών πωλήσεων, δεδομένης της πελατειακής βάσης της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria, που ξεπερνά τις 270 χιλιάδες πελάτες.

Από σήμερα, σημειώνεται, οι πελάτες της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το ίδιο δίκτυο εξυπηρέτησης και στο προσεχές μέλλον, εντός του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η λειτουργική ενοποίηση, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσεως του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων της Postbank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v