Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απευθείας πτήσεις Ηράκλειο-Βελιγράδι από την Air Serbia

Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Απευθείας πτήσεις Ηράκλειο-Βελιγράδι από την Air Serbia

Στις 31 Μαΐου 2023, με την πτήση JU750 στις 11:55 π.μ., ξεκίνησε η Air Serbia εποχικά δρομολόγια μεταξύ Βελιγραδίου και Ηρακλείου. Η εθνική αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις για τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρώτη πτήση εγκαινιάστηκε με τελετή υποδοχής του Airbus A320 της Air Serbia, στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

«Το Ηράκλειο είναι το σταυροδρόμι τριών ηπείρων και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Μεσογείου και από σήμερα, ένας νέος προορισμός στο αναπτυσσόμενο δίκτυό μας. Με την εισαγωγή αυτού του νέου δρομολογίου, έχουμε επεκτείνει την παρουσία της Air Serbia στην Ελλάδα. Τον Ιούνιο, θα ξεκινήσουμε πτήσεις για τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τα Χανιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να φτάσουν γρήγορα και εύκολα σε αυτούς τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς», δήλωσε ο Boško Rupić, Γενικός Διευθυντής Εμπορικού και Στρατηγικής της Air Serbia.

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας προσφέρει βολικές συνδέσεις από το Ηράκλειο, μέσω Βελιγραδίου, για Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Ποντγκόριτσα και πολλές άλλες πόλεις.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Air Serbia στην ιστοσελίδα του Air Serbia Media Center.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v