Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για τη Mega Brokers από την Interamerican

Βραβεύεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Διάκριση για τη Mega Brokers από την Interamerican

Στην κορυφή στην κατηγορία Εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων βρέθηκε και φέτος η MEGA Brokers σε τελετή απονομής «INTERAMERICAN Sales Awards 2022» που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MEGA Brokers βραβεύεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια του συγκεκριμένου θεσμού, κάτι που απεικονίζει με το καλύτερο τρόπο τη συνεχή αναπτυξιακή της πορεία και τη σταθερή της συνεργασία με την INTERAMERICAN.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Χατζηθεοδοσίου και ο Εμπορικός Διευθυντής Διογένης Μπαχτιάρογλου, από τα στελέχη της INTERAMERICAN κ.κ. Γιάννη Καντώρο, Διευθύνων Σύμβουλο, Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, Μοσχονά Μάριο Διευθυντή Πρακτορειακού Δικτύου του Ομίλου INTERAMERICAN για τις κατηγορίες :

  • 1η σε Εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων 2022
  • 2η σε Νέα Παραγωγή Υγείας 2022
  • 3η σε Εγγεγραμμένα Πυρός 2022
  • 5η σε Εγγεγραμμένα Αστικής Ευθύνης & Τεχνικών Ασφαλειών 2022

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA Brokers Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «για εμάς στη MEGA Brokers έχουν μεγάλη αξία οι διακρίσεις αυτές για ακόμη μια χρονιά καθώς επιβεβαιώνουν πως οι πρωτιές και οι βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής μας στην υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης
παρέχοντας ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v