Διπλή διάκριση για την Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards

Έλαβε χρυσό και ασημένιο βραβείο για τις επενδύσεις που υλοποίησε στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και cloud για την ασφάλεια των πελατών και των δεδομένων τους.

Διπλή διάκριση για την Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για τις επιδόσεις της στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση των Cloud Computing Awards 2023 η Τράπεζα Ηπείρου έλαβε το Gold Award στην κατηγορία CyberSecurity Solution, της ενότητας Cloud Security και το Silver Award στην κατηγορία Artificial Intelligence της ενότητας Cloud Projects για τις επενδύσεις που έχει υλοποιήσει στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και του cloud για την ασφάλεια των πελατών της και των δεδομένων τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει ενεργοποιήσει η Τράπεζα Ηπείρου για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών και η οποία επεξεργάζεται 14 συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, θωρακίζει την ασφάλεια των συναλλαγών καθιστώντας την από τις πρωτοπόρες Τράπεζες στην Ελλάδα στον τομέα αυτόν.

Ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά:

«Η διπλή αυτή διάκριση αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και αδιαπραγμάτευτα να εστιάζουμε στην ασφάλεια των δεδομένων, τη βέλτιστη αποδοτικότητα και την ασυναγώνιστη ψηφιακή εμπειρία του χρήστη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που θα έχουν στο επίκεντρο την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών των πελατών μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v