Διπλή χρυσή βράβευση για την Septona στα Sales Excellence Awards

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου στο Anassa City Events. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε η εταιρεία.

Διπλή χρυσή βράβευση για την Septona στα Sales Excellence Awards

H Septona απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στα Sales Excellence Awards 2023, στις κατηγορίες «Ψηφιακών Μέσων και Ηλεκτρονικού Εμπορίου» και «Αύξηση Εξαγωγών», σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στο Anassa City Events.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στην κατηγορία «Ψηφιακών Μέσων και Ηλεκτρονικού Εμπορίου» βραβεύτηκε ο Παντελής Ρωμανίδης, Senior Key account Manager & Channel leader e-commerce της Septona, ο οποίος ανέπτυξε το τμήμα e-commerce στο σύνολό του, δημιουργώντας νέα εμπορική πολιτική για τις Online αγορές. Μέσω της συγκεκριμένης στρατηγικής, η Septona σημείωσε αύξηση τζίρου κατά 94% το 2022 και αναδείχθηκε κεντρικός παίκτης στις e-commerce πωλήσεις στην Ελλάδα.

Ακόμα, η Septona απέσπασε χρυσή διάκριση και στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών», καθώς σημείωσε διψήφια αύξηση του τζίρου της στις εξαγωγές. Η εταιρεία, με σαφή προσανατολισμό στις αγορές του εξωτερικού, εξάγει σήμερα τα προϊόντα της σε πάνω από 70 χώρες και στις 5 ηπείρους. Με κύριες αγορές δραστηριοποίησης την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η Septona εξάγει την τεχνογνωσία της στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, ενώ παράλληλα διαθέτει παρουσία σε αγορές των ΗΠΑ, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αυστραλίας αλλά και της Αφρικής. Με γνώμονα την φροντίδα των πελατών και των συνεργατών της, η Septona κερδίζει έδαφος στα μερίδια αγοράς των χωρών που δραστηριοποιείται, πάντα με έδρα παραγωγής της την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Septona, κ. Κωνσταντίνα Ευαγγελίου δήλωσε σχετικά με τη βράβευση:

«Είμαστε υπερήφανοι για τη διπλή χρυσή διάκριση της εταιρείας μας στα Sales Excellence Awards 2023. Επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την αφοσίωσή μας σε αυτό που κάνουμε, στην ποιότητα και την Φροντίδα που θέλουμε να προσφέρουμε. Με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού, αλλά με σταθερά θεμέλια στην Ελλάδα, θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό να εξασφαλίζουμε εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες μας και υψηλής ποιότητας προϊόντα.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v