Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό βραβείο για το «Υγεία» από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

Το «Υγεία» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρείες που διαμορφώνουν το τοπίο της βιώσιμης ανάπτυξης στη χώρα μας αλλά και που στέκονται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία, δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO του νοσοκομείου, Ανδρέας Καρταπάνης.

Χρυσό βραβείο για το «Υγεία» από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

Το «Υγεία», για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε το «Gold» βραβείο από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, για τις επιδόσεις του στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, για το 2022 – 2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση , η διάκριση αυτή τοποθετεί το «Υγεία» ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της χώρας, σύμφωνα με τα κριτήρια του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) και του CRI Pass. Πρόκειται για δύο διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα που εξετάζουν, αναλύουν και αξιολογούν τις επιδόσεις των εταιρειών στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Υγεία», κ. Ανδρέας Καρταπάνης, με αφορμή τη νέα διάκριση τόνισε:

«Το «Υγεία» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρείες που διαμορφώνουν το τοπίο της βιώσιμης ανάπτυξης στη χώρα μας αλλά και που στέκονται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία. Άλλωστε, ο σκοπός του σε αυτά τα 53 χρόνια λειτουργίας είναι η προσφορά και η φροντίδα. Βασιζόμενοι σε αυτούς τους κατευθυντήριους άξονες, το «Υγεία» θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να αποτελεί μία εταιρεία-πρότυπο για το ελληνικό επιχειρείν που αφήνει ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα για όσο το δυνατόν περισσότερους.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v