Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες προσφέρει η Παπουτσάνης

Με κάθε αγορά προϊόντος από τις σειρές Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι συμβάλλουμε ώστε η εταιρεία να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς σε οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας. Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες προσφέρει η Παπουτσάνης

Η εταιρεία Παπουτσάνης, που συμβάλλει έμπρακτα στο καθημερινό ευ ζην για περισσότερα από 150 χρόνια, με υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, ενώνει και φέτος τις δυνάμεις της με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», προσφέροντας καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με κάθε αγορά προϊόντος από τις ανανεωμένες σειρές των brands Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι της Παπουτσάνης, συμβάλλουμε ώστε η εταιρεία να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης σε 25 οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας. Η ενέργεια πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια λιανικής πώλησης και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παπουτσάνης, με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην τεχνολογία για την ανάπτυξη προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v