Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μη αποσπώμενα καπάκια στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Η ενέργεια αυτή έρχεται να συμπληρώσει την αλλαγή στα καπάκια των συσκευασιών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που ξεκίνησε από το χαρτοφυλάκιο των χυμών της εταιρείας το Νοέμβριο του 2022, με όραμα ένα πιο βιώσιμο μέλλον

Μη αποσπώμενα καπάκια στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, με όραμα ένα πιο βιώσιμο μέλλον, υιοθετεί τα μη αποσπώμενα καπάκια σε όλες τις PET συσκευασίες του χαρτοφυλακίου του (330ml, 500ml, 750ml, 1lt & 1.5lt).

Η ενέργεια αυτή έρχεται να συμπληρώσει την αλλαγή στα καπάκια των συσκευασιών της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που ξεκίνησε από το χαρτοφυλάκιο των χυμών της εταιρείας το Νοέμβριο του 2022 και η οποία έχει υλοποιηθεί σε όλα της τα προϊόντα.

Με τον τρόπο αυτό, η Coca-Cola Τρία Έψιλον εφαρμόζει την Ευρωπαϊκή Οδηγία και τη σχετική ελληνική νομοθεσία νωρίτερα από το 2024, όπου προβλέπεται. Έτσι, συμβάλλει ώστε περισσότερα από 283 εκατομμύρια καπάκια να μπορούν να συλλεχθούν και να ανακυκλωθούν, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα και μία μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τα πλαστικά καπάκια -αν και ανακυκλώσιμα- συχνά κατά την απόρριψη διαχωρίζονται από την υπόλοιπη συσκευασία με αποτέλεσμα να μην φτάνουν ποτέ στον κάδο ανακύκλωσης. Αυτή η αλλαγή στοχεύει να διασφαλίσει ότι περισσότερα πλαστικά καπάκια ανακυκλώνονται και δεν καταλήγουν να γίνουν απορρίμματα. Είναι πρακτικά και εύκολα στην χρήση, καθώς με το καπάκι να παραμένει προσαρτημένο στο δαχτυλίδι ασφαλείας, αρκεί να ανοίξουμε τη συσκευασία, να κρατήσουμε το καπάκι κρατημένο και να μην το αφαιρέσουμε.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, στο Αίγιο. Ξεχωρίζει για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

Με τις συσκευασίες του να είναι 100% ανακυκλώσιμες, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, έχει μειώσει το βάρος του κατά 23% που συνεισφέρει σημαντικά στη μείωση τόσο των εκπομπών αερίων του άνθρακα, όσο και του συνολικού όγκου των απορριμμάτων. Παράλληλα χρησιμοποιεί lightweight συσκευασίες, μειώνοντας κατά 27% το πλαστικό στο ΑΥΡΑ Bloom, 18% στο ΑΥΡΑ Active Cap και κατά 12,5% στο γυαλί.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 34 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της συμμόρφωσης όλων των διαδικασιών, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd's. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt, 6x500ml και 12x500ml).

Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2020 επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό του με την προσθήκη του Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που διατίθεται σε ένα μοναδικό σχεδιαστικά μπουκάλι των 750 ml και 330 ml, καθώς και σε πολυσυσκευασία των 4x330ml σε premium συσκευασία με λαβή.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr, www.instagram.com/avrawater και www.youtube.com/avrawater

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v