Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο πατριάρχης της βιοτεχνολογίας Στέλιος Παπαδόπουλος σε εκδήλωση του ΣΕΒ, δείτε το βίντεο

Ο πρόεδρος της Biogen, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Innovative Greeks, μοιράζεται την πλούσια εμπειρία του με στόχο την ενδυνάμωση του ελληνικού οικοσυστήματος HealthTech.

Ο πατριάρχης της βιοτεχνολογίας Στέλιος Παπαδόπουλος σε εκδήλωση του ΣΕΒ, δείτε το βίντεο

Έναν χρόνο μετά από την 1η συνάντηση της ομάδας Healthcare & Life Sciences που διοργάνωσε ο ΣΕΒ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Innovative Greeks και με στόχο την ενδυνάμωση του ελληνικού οικοσυστήματος υπηρεσιών υγείας και βιοεπιστημών, στο 5ο κατά σειρά Meetup σήμερα Τετάρτη ο Σύνδεσμος θα φιλοξενήσει τον «πατριάρχη» της βιοτεχνολογίας δρα Στέλιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο δ.σ. της κορυφαίας αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Biogen.

Η συνάντηση αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον ΣΕΒ και τους Innovative Greeks, καθώς ο δρ Παπαδόπουλος συγκαταλέγεται στους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα της βιοτεχνολογίας παγκοσμίως. Μέσα από το Meetup, τα 80 μέλη της κοινότητας που έχει δημιουργήσει ο ΣΕΒ για τον κλάδο του HealthTech θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του για τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο των επιστημών υγείας και τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Ειδικότερα, ο δρ Στέλιος Παπαδόπουλος θα μοιραστεί την εμπειρία του από την Αμερική, απαντώντας στις ερωτήσεις των κ. Στέλιου Τζανή, CEO του Athens LifeTech Park και Λάμπρου Κούρτη, co-founder και CSO της Chronicles Health.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v