Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθελοντική δημιουργία τράπεζας αίματος από εργαζόμενους της Intrakat

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία. Συγκεντρώθηκαν 41 φιάλες.

Εθελοντική δημιουργία τράπεζας αίματος από εργαζόμενους της Intrakat

Η Intrakat προχωρά για πρώτη φορά στη δημιουργία της δικής της Τράπεζας Αίματος, έπειτα από την διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από τους εργαζομένους της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έχοντας ως στόχο να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για αίμα, η Ιntrakat συγκέντρωσε, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», 41 φιάλες αίματος, που αποτελούν πλέον τη βάση της δικής της Τράπεζας Αίματος.

Επιπλέον, το Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε ενημέρωση στους εργαζομένους της θυγατρικής της Ιntrakat, Fracasso Hellas με έδρα την Λάρισα, για τις δυνατότητες δωρεάς μυελού των οστών, ενώ ελήφθησαν και σχετικά δείγματα.

Στόχος της Ιntrakat είναι η διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών δύο φορές κατ’ έτος, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v