Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001 για τη Revoil

Η πιστοποίηση βοηθά στη βελτίωση των συνολικών επιδόσεων της εταιρείας και στη δημιουργία μιας στέρεας βάσης για πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης.

Πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001 για τη Revoil

Την πιστοποίησή της σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ανακοίνωσε η εταιρεία πετρελαιοειδών Revoil. Ο διεθνούς αναγνώρισης Διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης Eurocept, επιθεώρησε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Βάρη, καθώς και τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων της στον Ασπρόπυργο και στη Χίο, και προχώρησε στην πιστοποίησή τους, αναφέρει ανακοίνωση.

Αυτή η διάκριση αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση της δέσμευσης της Revoil να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Το πρότυπο ISO 9001 είναι το διεθνές πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας που έχει δημοσιευτεί και ισχύει από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και παρέχει κατευθυντήριες οδηγίες για την αποτελεσματική διατήρηση της ποιότητας σε μια επιχείρηση.

Η πιστοποίηση ISO 9001:2015 βοηθά στη βελτίωση των συνολικών επιδόσεων της εταιρείας και στη δημιουργία μιας στέρεας βάσης για πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης. Μέσω της εφαρμογής αυτού του πρότυπου, ενισχύεται η ικανότητα της Revoil να παρέχει άριστα προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της και ανταποκρίνονται στις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις που ισχύουν στον κλάδο της.

Τέλος, η παραπάνω πιστοποίηση συμβάλει στην αξιοποίηση ευκαιριών αλλά και την αντιμετώπιση απειλών που σχετίζονται με το πλαίσιο λειτουργίας και τους στόχους της εταιρίας. Ταυτόχρονα, βελτιώνει την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τα λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v