Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

D-Marin Ζέας και ΔΕΗ Blue: Νέος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Η μαρίνα προσφέρει πλέον, σε πελάτες και επισκέπτες, εγκαταστάσεις φόρτισης έως και 10 ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, με την εγκατάσταση τεσσάρων σταθμών φόρτισης 22kW και ενός σταθμού φόρτισης 150kW.

D-Marin Ζέας και ΔΕΗ Blue: Νέος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Η D-Marin Ζέας σε συνεργασία με τη ΔΕΗ Blue, το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα, άνοιξε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην πόλη.

Η μαρίνα προσφέρει πλέον στους πελάτες και τους επισκέπτες της εγκαταστάσεις φόρτισης έως και 10 ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, με την εγκατάσταση τεσσάρων σταθμών φόρτισης 22kW και ενός σταθμού φόρτισης 150kW, του πρώτου που εγκαταστάθηκε σε ελληνική μαρίνα, επιτρέποντας σημαντικά ταχύτερη φόρτιση και μειωμένο χρόνο αναμονής.

Ο Ιωάννης Κουτσοδόντης, Operation Director της D-Marin στην Ελλάδα, σημείωσε: «Στόχος μας είναι να μειώνουμε συνεχώς το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και ταυτόχρονα να παρέχουμε τις διευκολύνσεις στους πελάτες και τους επισκέπτες μας για να το πράξουν επίσης. Η συνεργασία μας με τη ΔΕΗ Blue, το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός από τους μεγαλύτερους σταθμούς φόρτισης στην πόλη του Πειραιά».

* Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.d-marin.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v