Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες προσλήψεις από τη Σκλαβενίτης

Θέσεις πλήρους απασχόλησης με εναλλασσόμενες βάρδιες σε αποθήκες και κέντρα διανομής. Πού κυμαίνονται οι μισθοί, ποιες επιπλέον παροχές προβλέπονται. Αιτήσεις έως 15 Οκτωβρίου.

Νέες προσλήψεις από τη Σκλαβενίτης

Εργαζόμενους για την κάλυψη θέσεων στα κέντρα διανομής της αναζητά η εταιρεία Σκλαβενίτης. Συγκεκριμένα αναζητά περί τους 100 εργαζόμενους για τις αποθήκες και τα κέντρα διανομής σε Ελευσίνα (27o xλμ. Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου), Οινόη Βοιωτίας (57o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), Οινόφυτα (57o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, θέση Μαδερό) και Σπάτα (Ζήνωνος 15, θέση Γυαλός).

Οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης (8ωρο/πενθήμερο), με εναλλασσόμενες βάρδιες. Ο αρχικός μεικτός μηνιαίος μισθός είναι στα 918 ευρώ για άγαμο και στα 979 ευρώ για έγγαμο. Επίσης παρέχεται έκπτωση 7% για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης και 10% για αγορές ειδών οικοσυσκευής, ρουχισμού, σχολικών ειδών κ.λπ. από τα καταστήματα της εταιρείας.

Το σημαντικό είναι ότι η μεταφορά από και προς το κέντρο διανομής θα γίνεται από κεντρικά σημεία του Νομού Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο τμήμα προσλήψεων, στο email [email protected], έως τις 15 Οκτωβρίου.

Σήμερα ο όμιλος Σκλαβενίτη απασχολεί περισσότερους από 36.270 εργαζόμενους, διαθέτει 526 καταστήματα και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 650.000 πελάτες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η αλυσίδα προχώρησε σε αυξήσεις αποδοχών. Συγκεκριμένα, έδωσε αύξηση έως 5,50% σε εργαζόμενους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές μέχρι 870 ευρώ. Αύξηση έως 5% σε εργαζόμενους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές μέχρι 930 ευρώ. Αύξηση 4% σε εργαζόμενους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές μέχρι και 1.300 ευρώ και αύξηση έως 50 ευρώ/μηνιαίως σε εργαζόμενους με συνολικές μηνιαίες μικτές αποδοχές από 1.301 ευρώ έως 1.350 ευρώ, με ανώτατο όριο το ποσό των 1.350 ευρώ.

Επίσης δίνει έκτακτη παροχή ποσού 200 ευρώ με άμεση ισχύ για κάθε έναν από τους 29.500 εργαζόμενους της με τη μορφή διατακτικών, συνολικού ύψους 5,9 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, από τις 28 Νοεμβρίου 2022 αυξήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους το ποσοστό έκπτωσης για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης από τα καταστήματα, από 5% σε 7%, η οποία αντιστοιχεί σε επιπλέον ετήσιο κόστος 2 εκατ. ευρώ.

Στην επιχειρησιακή σύμβαση της Σκλαβενίτης, που είναι σε ισχύ έως και τα τέλη του 2023, περιλαμβάνονται οι ακόλουθες παροχές:

  • Ομαδικό πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής & Υγείας για όλους τους εργαζόμενους
  • Διάθεση μηνιαίων δωροεπιταγών ύψους 50 ευρώ σε τρίτεκνους εργαζόμενους και μηνιαία δωροεπιταγή 100 ευρώ ανά παιδί σε εργαζόμενους με παιδιά με ειδικές ανάγκες
  • Χορήγηση δωροεπιταγών σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων (100 ευρώ) και του Πάσχα (50 ευρώ)
  • Χορήγηση δωροεπιταγών ύψους 300 ευρώ για εργαζόμενους που συμπληρώνουν 30 χρόνια στην επιχείρηση
  • Επίδομα γάμου 60 ευρώ για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης
  • Μηνιαίο επίδομα 50 ευρώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους εργαζόμενους
  • Μηνιαίο επίδομα προϋπηρεσίας στην επιχείρηση (100 ευρώ για 20 ως 30 χρόνια και 150 ευρώ για πάνω από 30 χρόνια)
  • Επίδομα θέσης ευθύνης για τα στελέχη της επιχείρησης
  • Ειδική άδεια 10 ημερών με αποδοχές, επιπλέον των προβλεπόμενων από τον νόμο, για εργαζόμενους γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v