Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deal της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας με τη μικροζυθοποιία Κυκλάδων (ΝΗΣΟΣ)

Την αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπίρες ΝΗΣΟΣ αναλαμβάνει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η οποία αποκτά και μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας.

Deal της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας με τη μικροζυθοποιία Κυκλάδων (ΝΗΣΟΣ)

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο προχωρά σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της. Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας για την τηνιακή μικροζυθοποιία είναι η διεύρυνση της διανομής της και η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της ΝΗΣΟΣ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οπως αναφέρεται σε σχετική εταιρική ανακοίνωση, δέκα χρόνια μετά το εμπορικό τους λανσάρισμα, οι γεννημένες στην Τήνο και βραβευμένες με 23 διεθνή βραβεία μπίρες ΝΗΣΟΣ θα διανέμονται αποκλειστικά από το πλέον αξιόπιστο και έμπειρο δίκτυο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, εταιρείας μεταξύ των ηγέτιδων δυνάμεων του κλάδου.

Ο κ. Αλέξανδρος Κουρής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, δήλωσε σχετικά: «Κάνουμε το μεγάλο βήμα, για να φτάσουμε πιο κοντά στον κόσμο που αγαπά τις μπίρες ΝΗΣΟΣ, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι ο στιβαρός και αξιόπιστος συνεργάτης που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την πρόσβαση της ΝΗΣΟΣ στην αγορά, έχοντας γνώση του κλάδου και κυρίως εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις προοπτικές της ΝΗΣΟΣ, ενώ η μικρή της παρουσία στο μετοχικό μας σχήμα καθιστά την εμπορική μας συνεργασία εμπράκτως ισχυρή και μακροπρόθεσμη».

Ο κ. Henrik Fredvig, Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα εμπορική συνεργασία, με προοπτικές σε βάθος χρόνου, γεγονός που εδραιώνεται και από τη μειοψηφική συμμετοχή μας στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζουμε στην πράξη και με συνέπεια εγχώρια εγχειρήματα, μέσα από τα οποία προκύπτουν ποιοτικά προϊόντα, που μπορούν να αποτελέσουν επιλογές αξίας για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας. Η ΝΗΣΟΣ αποτελεί για εμάς μία συνεργασία που θα συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια καθιέρωσης της κουλτούρας μπίρας στη χώρα μας, μέσα από τη διεύρυνση του αποτυπώματος ενός ξεχωριστού brand, με ιδιαίτερη φιλοσοφία και όραμα, που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές και σίγουρα του αξίζει να διευρύνει τους ορίζοντές του».

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της ΝΗΣΟΣ αποτελείται από τις: ΝΗΣΟΣ Greek Island Pilsner, ΝΗΣΟΣ All Day, ΝΗΣΟΣ Θολή, ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ, ΝΗΣΟΣ APOCALYΨΗ και ΝΗΣΟΣ Pure Lager. Η συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή τόσο στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας όσο και στο εξωτερικό, σε αγορές όπου δραστηριοποιείται η Ολυμπιακή Ζυθοποιία μέσω της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v