Αλουμύλ: Ουδέν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση δανείων

Η εταιρεία εξυπηρετεί τα δάνειά της, σημειώνει η διοίκηση. Η εμπλοκή με τους servicers δυσχεραίνει την αλματώδη ανάπτυξη της, υποστηρίζει.

Αλουμύλ: Ουδέν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση δανείων

Ανακοίνωση στο χρηματιστήριο εξέδωσε η Αλουμύλ στη σκιά της κατακόρυφης πτώσης της μετοχής το τελευταίο διήμερο. Σε αυτή αναφέρει: 

Με αφορμή πρόσφατα σχόλια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Γ. Μυλωνά, η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ διευκρινίζει τα κάτωθι, προς αποκατάσταση της αυξανόμενης παραφιλολογίας.

Η ΑΛΟΥΜΥΛ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανειακών και των λοιπών υποχρεώσεων της. Επιπλέον, αναφέρουμε ότι η ΑΛΟΥΜΥΛ πάντοτε ήταν και είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη, ενώ δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή είτε προς το Δημόσιο είτε προς τρίτους.

Τα αποτελέσματα, που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν, αναδεικνύουν μια υγιή και αναπτυσσόμενη εταιρία, ενώ τα οικονομικά μεγέθη της ΑΛΟΥΜΥΛ αναμένεται να αυξηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Τέλος, υπογραμμίζουμε ότι η εμπλοκή των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων δανείων (“servicers”) στον τραπεζικό δανεισμό της ΑΛΟΥΜΥΛ, ουδέν πρόβλημα δημιουργεί στην βιωσιμότητα, την ήπια ανάπτυξη και την
βελτίωση των μεγεθών αυτής, όπως άλλωστε συντελείται τα τελευταία έτη, καθόσον οι αποπληρωμές των δανειακών συμβάσεων εξυπηρετούνται άψογα. Δυστυχώς, όμως, δυσχεραίνει την αλματώδη ανάπτυξη της ΑΛΟΥΜΥΛ, η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν διέθετε πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς μέχρι σήμερα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ίδιους πόρους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v