Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nova: Ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής στην Ελλάδα

H τιμολογιακή πολιτική απέδωσε μέσα σε έξι μήνες 76.000 νέες γραμμές σε κινητή τηλεφωνία και 38.000 στη συνδρομητική τηλεόραση, σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας Π. Γεωργιόπουλο.

Nova: Ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής στην Ελλάδα

Κατακτώντας το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων καθαρών συνδέσεων τόσο την κινητή τηλεφωνία όσο και στη συνδρομητική τηλεόραση, η Nova το πρώτο εξάμηνο του 2023 κέρδισε τον τίτλο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου παρόχου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο επικεφαλής της Nova Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, το 100% των νέων συνδέσεων (market net adds) το διάστημα Ιανουάριος-Ιούνιος είναι στη Nova.

Ειδικότερα στο σύνολο της αγοράς προστέθηκαν 76.600 νέες γραμμές στην κινητή τηλεφωνία μεταξύ Ιανουαρίου-Ιουνίου 2023, με το σύνολο αυτών των συνδέσεων να το καταγράφει η Nova.

Παράλληλα πήρε το 60% των καθαρών νέων συνδρομών στην τηλεόραση. Από τις 63.000 πελάτες, που απέκτησαν συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2023 (market net adds), το 60% πήγε στη Nova καταγράφοντας 38.000 νέες συνδέσεις.

Συνολικά πλέον έχουν 3,2 εκατ. συνδέσεις κινητής το πρώτο εξάμηνο και μερίδιο αγοράς 21,6%.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη συνέχιση των επενδύσεων σε σταθερά και κινητά δίκτυα, στη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και στην αγορά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών, λανσάροντας μάλιστα το επόμενο διάστημα «το πιο οικονομικό 5G smartphone» της αγοράς.

Η εταιρεία επένδυσε 250 εκατ. ευρώ από το πλάνο των 2 δισ. ευρώ που είχε εξαγγείλει. Παράλληλα, λανσάρει ένα κινητό 5G σε συνεργασία με τη ZTE, το οποίο θα κοστίζει 165 ευρώ αλλά θα δίνεται δωρεάν με κάθε σύνδεση unlimited. Το κινητό, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 6,62 ιντσών, 5 Megapixel selfie κάμερα και 4 + 4 GB RΑΜ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v