Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Λύση και εκκαθάριση θυγατρικής

Η λύση και η εκκαθάριση της εταιρίας Sporos, στην οποία συμμετέχει η Flexopack με ποσοστό 40,2%, αποφασίστηκε χθες 23 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της γενικής της συνέλευσης.

Flexopack: Λύση και εκκαθάριση θυγατρικής
Η λύση και η εκκαθάριση της εταιρίας Sporos, στην οποία συμμετέχει η Flexopack με ποσοστό 40,2%, αποφασίστηκε χθες 23/01/03 κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Η Sporos, δραστηριοποείται στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας των σάκων υψηλής συρρίκνωσης για τη συσκευασία κρεάτων και τυροκομικών προϊόντων.

Eπισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι η λύση και η εκκαθάριση της εταιρίας αποφασίστηκε, λόγω των αρνητικών γενικότερων οικονομικών συνθηκών, αλλά και λόγω των παρατεταμένων ζημιογόνων αποτελεσμάτων της, τα οποία δεν της επέτρεψαν να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες και τους στόχους των μετόχων της και ως εκ τούτου η συνέχισή της κρίθηκε ασύμφορη.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη Sporos, εκτός από την Flexopack, η οποία διαθέτει σήμερα τη τεχνολογία και την εμπειρία παραγωγής των προϊόντων της υπο διάλυση εταιρίας και τη δυνατότητα να την αξιοποιήσει άμεσα, μέσα από το υφιστάμενο παραγωγικό της δυναμικό, συμμετέχουν και οι εταιρίες Gunze, Vector Europe και Vector USA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v