Πληρωμές μέσω IRIS Payments από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Η νέα υπηρεσία παρέχει στους πελάτες της τράπεζας τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, έχοντας ημερήσιο όριο συναλλαγών τα €500 και μηδενική προμήθεια.

Πληρωμές μέσω IRIS Payments από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοινώνει πως διευρύνει τις δυνατότητες internet banking που διαθέτει στους πελάτες της, με την ενεργοποίηση της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Payments.

Η ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας Ηπείρου και παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, έχοντας ημερήσιο όριο συναλλαγών τα €500 και μηδενική προμήθεια.

Επιπλέον, η τράπεζα υπενθυμίζει ότι παρέχει παράλληλα την υπηρεσία instant payment για συναλλαγές άνω των €500 στην πιο ανταγωνιστική προμήθεια της αγοράς με €0,90 ανά συναλλαγή, ενώ παράλληλα δεν χρεώνει προμήθειες εισερχομένων εμβασμάτων.

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε η πρώτη μη συστημική τράπεζα στην Ελλάδα που προσφέρει τη διατραπεζική υπηρεσία IRIS Payments. Η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει όλες τις σύγχρονες ψηφιακές ευκολίες με ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές προμήθειες της αγοράς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v